Υπηρεσίες

Η τεχνολογία προϋποθέτει γνώση και εξειδίκευση.

Η Dualsoft είναι ενα software house που στοχεύει να κατασκευάζει λογισμικό βάζοντας σαν κύριο παράγοντα την ανώτερη εμπειρία χρήσης. Συμβάλουμε στη καλυτέρευση των ανθρωπίνων σχέσεων, οδηγώντας τους πελάτες μας προς το μέλλον.

Κατασκευή web εφαρμογών

Οι εφαρμογές web βοηθάνε την επειχήρηση στην αύξηση της προιοντικής γνώσης, στην ενδυνάμωση και συντήρηση τηε επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των πελατών σας. Παράλληλα συμβάλουν σημαντικά στην πώληση των προιόντων και των υπηρεσιών σας καθώς και στην αναγνωρισημότητα της εταιρείας.

Κατασκευή mobile εφαρμογών

Κατασκευή εφαρμογών συγκεκριμένα για κινητές συσκευές (smartphones, tablets, smartwatches). Το mobile development βελτιστοποιεί την λειτουργικότητα και την εμπειρία πλοήγησης (user experience – UX) στις κινητές συσκευές.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας παρέχει την απαραίτητη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης δίνοντας την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με εκατομμύρια χρήστες, διευρύνοντας τους επιχειρηματικούς ορίζοντες και προσεγγίζοντας νέους πελάτες.

Κατασκευή eshop

Η κατασκευή e-shop αναφέρεται σε κάθε τύπο επιχείρησης όπου δραστηριοποιείται στο εμπόριο, προσφέροντας την δυνατότητα για 24ωρη πώληση των προϊόντων της.

Υπηρεσίες GDPR - DPO

Το GDPR είναι ένα σύνολο κανόνων σχεδιασμένων από την Ε.Ε με σκοπό να δώσει στους ευρωπαίους πολίτες έλεγχο στα προσωπικά δεδομένα τους. Στοχεύει να απλοποιήσει τις ρυθμιστικές διαδικασίες για το επαγγελματία και τον πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι ώστε και οι δύο να επωφεληθούν από την ψηφιακή οικονομία.

Μελέτες - εγκαταστάσεις δικτύων ασφαλείας

Σχεδιασμένες υπηρεσίες με σκοπό να προστατέψουν και να οργανώσουν την εσωτερική δομή της εταιρείας. Η ασφάλεια δικτύου προσφέρει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της αρχιτεκτονικής του δικτύου και της ασφάλειας των συνδέσεων.