Κατασκευή Eshop

Κατασκευάστε το eshop της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο.

Στην Dualsoft γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή eshop σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας. Το κοστολόγιο πάντα είναι λογικό χωρίς κρυφές χρεώσεις και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας. Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε eshop που ξεπερνάνε τις προσδοκίες σας και αναπτύσσουν την επιχείρησή σας.

Η αποτελεσματική κατασκευή του eshop καθώς και η σωστή και άμεση υποστήριξη του, αποτελεί ένα βασικό συντελεστή για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Κατασκευάζουμε eshop που ανταποκρίνονται σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας αναλαμβάνοντας το ρόλο του συμβούλου GDPR για εσάς. Σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση ασφαλείας αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την ευθύνη του έργου που μας έχετε αναθέσει.

Σκοπός της κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελείται μόνο στο αισθητικό και εικαστικό μέρος. Ο πρωταρχικός στόχος της κατασκευής ενός eshop είναι η επιτυχής ανάπτυξή και αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησής.

Η εμπειρία χρήσης του πιθανού αγοραστή κατά την πλοήγηση του στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμβάλουν σημαντικά στη επίτευξή της πώλησης του προϊόντος. Συγκεκριμένα ο αριθμός των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσει, η επιτυχημένη πληροφόρηση και η κατάλληλη παρουσίαση του περιεχομένου που θα απαντήσει στα ερωτήματα κατά την έρευνά του καταναλωτή, αποτελούν τη βάση για κάθε επιχείρηση που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον απαιτητικό χώρο του διαδικτύου.

Διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος

Loyalty εφαρμογές

Πλέον κάθε επιχείρηση αναπτύσσει και δημιουργεί συστήματα πιστότητας προς τους πελάτες της. Είναι σημαντικό να υπάρχει ενεργό σύστημα loyalty και να προσκαλούμε τον πελάτη να συμμετέχει. Μέσω πόντων μπορούμε να επιβραβεύουμε τον πελάτη για την εγγραφή του, για κάθε του αγορά και όταν συγκεντρώσει ένα ποσό πόντων να μπορεί να το εξαργυρώνει ως έκπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Εφ’ όσον έχετε και φυσικό κατάστημα εξαιρετικά σημαντικό είναι να μπορεί να λειτουργεί το σύστημα loyalty και για τους πελάτες του φυσικού σας καταστήματος.Για αυτό το λόγο δημιουργούμε κοινό σύστημα για το ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα για την λήψη και την εξαργύρωση των πόντων.

Γέφυρα διασύνδεσης

Μια από τις πλέον σημαντικές λειτουργίες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η διασύνδεση του (αμφίδρομη επικοινωνία) με ERP ή με την πλατφόρμα του προμηθευτή σας. Με την γέφυρα διασύνδεσης μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα κατηγορίες, κατασκευαστές, προϊόντα, χαρακτηριστικά, φίλτρα και επιλογές. Στο ERP σας μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις παραγγελίες (Στοιχεία Πελάτη, Διευθύνσεις αποστολής & πληρωμής, τρόπος αποστολής, τρόπος πληρωμής, σύνολα παραγγελίας, προϊόντα με τις επιλογές). Μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας μπορείτε να διαχειρίζεστε πλήρως τις παραγγελίες σας και να ενημερώνετε τον πελάτη για την αλλαγή κατάστασης της παραγγελίας του.

B2B εφαρμογές

Πλέον ο συνεργάτης της χονδρικής σας μπορεί να συνδεθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα σας να δει τα προϊόντα σας και να στείλει απευθείας την παραγγελία του ηλεκτρονικά.
Μέσω των εφαρμογών που έχουμε αναπτύξει μπορείτε:
• Να έχετε διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές ανά πελάτη χονδρικής
• Μπορείτε να έχετε προϊόντα διαθέσιμα αποκλειστικά για τους πελάτες χονδρικής
• Μπορείτε να έχετε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής
• Μπορείτε να δίνετε προσωποποιημένη πληροφόρηση για τον κάθε πελάτη σας