Δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός - Design | E-commerce

Στη Dualsoft ειδικευόμαστε στην κατασκευή λογισμικού και ιστοσελίδων με μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα ιστοσελίδες που προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης. Kατασκευή ιστοσελίδων από την Dualsoft σημαίνει κορυφαίο επιπέδο κατασκευής και προώθησης. Κοστολογούμε πάντα λογικα και με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδων

Στη Dualsoft, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις web design και web development, από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη δημιουργία και υλοποίηση της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας. Κατά τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδα, ενός eshop ή μιας εφαρμογής, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στους στόχους και τις ανάγκες των πελατών μας. Προτείνουμε λύσεις και μεθοδολογίες βάσει μελέτης και έρευνας που διεξάγουμε για να βρούμε τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθηθούν σε κάθε περίπτωση.

Κατασκευάζουμε καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία πλοήγησης ευχάριστη και εύκολη. Προωθούμε τις ιστοσελίδες αποτελεσματικά στις μηχανές ανάζητησης – δίνοντας έμφαση στο Google και στα social media sites όπως στο facebook και instagram. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό και το ευχρηστο menu πλοήγησης. Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε περιλαμβάνει σωστά και αποτελεσματικά την απαραίτητη προιοντική και εταιρική παρουσίαση των πελατών μας.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες αποδοτικές και γρήγορες βελτιστοποιώντας την ταχύτητα φόρτωσης. Συνδυάζουμε την άριστη γνώση της τεχνολογίας με τη μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσουμε.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες συμβατές με το WCAG 2.0 για να είναι φιλικές στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχοντας εμπειρία στη κατασκευή ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να δώσουμε πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, κίνησης και ακοής.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας είναι υψίστης σημασίας. Θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τα standard ασφαλείας και κρυπτογράφισης. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να έχει εγκατεστημένο πιστοποιητικό SSL, που διασφαλίζει τα δεδομένα και στοιχεία του χρήστη και γενικά της σύνδεσης (στοιχεία πιστωτικών καρτών, email, ονόματα κ.α)  απο κακόβουλες πράξεις.

διαδικασία κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός

Μια αποτελεσματική και επιτυχημένη ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι και καλοσχεδιασμένη δίνοντας βαρύτητα στο απλό αλλά εντυπωσιακό σχεδιασμό - design για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Η καλή εμπειρία χρήστη μεταφράζεται σε περισσότερη επισκεψιμότητα δηλαδή καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Λειτουργικότητα

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι λειτουργική, εύχρηστη και εύκολη στην χρήση ακόμα και για τον ποιο αρχάριο χρήστη. Θα πρέπει ο επισκέπτης της σελίδας να μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία που χρειάζεται και να μπορεί το ίδιο εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας.

Responsive σχεδιασμός και ταχύτητα φόρτωσης

Ο αποτελεσματικό σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας προυποθέτει τη φιλικότητα (responsive design) προς όλες τις φορητές συσκευές όπως κινητά και tablets, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει άμεση ταχύτητα φόρτωσης.

Περιεχόμενο - Προώθηση

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντικό για να εκπληρώσει αποτελεσματικά τον λόγο επίσκεψης του χρήστη.